English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

24.2.12

Βρε Συμπεθέρα, "ανεξάρτητοι Έλληνες" by Καμμένος productions..

Τα'μαθες τα νέα συμπεθέρα; Ακόμη ένα διχαστικό κόμμα κατσικώθηκε στη "δημοκρατία" μας. Και το όνομα αυτού, "ανεξάρτητοι Έλληνες" by Καμμένος productions.
Δηλαδή όσοι το στηρίξουν και το ψηφίσουν είναι ανεξάρτητοι... Οι υπόλοιποι είμαστε εξαρτημένοι;;;!! Προφανώς αυτό σκέφτηκε ο καμένος εγκέφαλος του Πάνου Καμμένου και προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση στη Βουλή για να συνεχίσει το ξύσιμο των όρχεων του, δημιούργησε το δεξιό ψιλικατζίδικο. Κι όσοι πτωχοί "ανεξάρτητοι" προσέρχεσθε...
Κατάλαβες συμπεθέρα;
Ο Καμμένος λοιπόν, αντί να σκίσει τον κώλο του όπως όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες στην ουρά ανεργίας και στην αποστολή βιογραφικών μπας και βρει εργασία με τον κομμένο-"καμμένο" βασικό μισθό των 500ευρό, διάλεξε τον Ελληνικότατο δρόμο δημιουργίας κόμματος που θα του δώσει θέση με μισθό 6.000 ευρό κάθε μήνα. "Γρήγορα κι έξυπνα", όπως λέει και μια διαφήμιση.
Τελικά σ'αυτή τη χώρα θα δουν πολααααααααά ακόμα τα ματάκια μας. Πάω να βάλω τον Τάκη να φάει και σου ξανάρχομαι συμπεθέρα.

16.2.12

Τα άπαντα της ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ!!

Η Τσικνοπέμπτη είναι έθιμο ετήσιας εορταστικής μέρας φαγητού, της οποίας η αρχή χάνεται μέσα στους αιώνες. Είναι η ημέρα που τρώγεται άφθονο κρέας! 
Η λέξη Τσικνοπέμπτη προέρχεται από τις λέξεις "τσίκνα" (η μυρωδιά του καμένου ψημένου κρέατος) και "Πέμπτη". Γιορτάζεται την Πέμπτη που είναι 11 ημέρες πριν την Καθαρά ∆ευτέρα.
Η Τσικνοπέμπτη βρίσκεται στο μέσο των 3 εβδομάδων του εορτασμού του καρναβαλιού. Πρόκειται για τη Πέμπτη της 2ης εβδομάδας, της Κρεατινής.
Για την ορθόδοξη παράδοση, οι νηστείες της Τετάρτης και της Παρασκευής είναι σημαντικές, οπότε η Πέμπτη θεωρούνταν η καταλληλότερη μέρα για κραιπάλες.
Είναι ημέρα χαράς αλλά και προετοιμασίας για τους Ελληνορθόδοξους Χριστιανούς, καθώς η σαρανταήμερη περίοδος της Σαρακοστής πριν το Πάσχα πλησιάζει.
Την μέρα αυτή επιβάλλεται από το έθιμο το ψήσιμο κρέατος στα κάρβουνα.
Η Τσικνοπέμπτη είναι ντυμένη στα κόκκινα. Θέλει κόκκινο κρέας και φυσικά κόκκινο κρασί!
Στις Σέρρες ανάβουν μεγάλες φωτιές, ψήνουν κρέας και πηδούν πάνω από τις φωτιές.
Στην Κομοτηνή ψήνουν κοτόπουλα. Συγκεκριμένα τα καψαλίζουν και τα αρραβωνιασμένα ζευγάρια στέλνουν το κοτόπουλο ο άντρας στη γυναίκα και η γυναίκα στέλνει στον άντρα μπακλαβά.
Στην Κέρκυρα οι κοπέλες βγαίνουν στα...

12.2.12

Η Ελλάδα μας πουλιέται... Όλοι στους δρόμους με Ελληνικές Σημαίες!

Σήμερα η Ελλάδα μας πουλιέται....
Όλοι στους Δρόμους για να καταλάβουν ότι η Ελλάδα μας ανήκει και μόνο εμείς θα αποφασίσουμε το μέλλον της.

Σήμερα χτυπάνε πένθιμα οι καμπάνες, γιατί κάποια θέλουν να ατιμάσουν το μελλοθάνατο σώμα της Πατρίδας μας.

Σήμερα κατεβαίνουμε όλοι στο σύνταγμα και σε οποιαδήποτε πλατεία είναι κοντά στο σπίτι μας και λέμε Ο Χ Ι , δε θα μας ξεπουλήσετε.

Τα διαβάζουν πολλοί